Doe activiteiten voor het gehele gezin

 

Dichtbij het complex bevindt zich een verwarmd openlucht zwembad. Een speeltuin, midgetgolf  (tegen betaling) en tennisfaciliteiten (tegen betaling en reserveren verplicht)  liggen op een steenworp afstand van het complex.  Ook het blotevoetenpad is op loopafstand. Diverse meren waar je heerlijk kunt ontspannen en allerlei watersporten kunt doen. Daarnaast ligt Avonturenpark Gröbming dichtbij, het grootste klimpark van Oostenrijk . Ook Dachstein gletscher en de zoutmijnen van Altaussee zijn zeker een bezoek waard.

In de omgeving van Bad Mitterndorf liggen twee leuke stadjes om te bekijken

Vlakbij Bad Mitterndorf ligt Bad Aussee. In het stadje vind je veel bewaarde monumenten en standbeelden. De uitzichtberg van Bad Aussee is de Loser met een hoogte van 1883 meter. Via de Panoramastrasse komt men bij een bergrestaurant op 1600 meter waar u ook nog een wandeling kan maken naar de bijvoorbeeld de Augtsee, een bergmeertje. Er is ook een alpenbloementuin met 400 verschillende soorten alpenbloemen.

Een ander stadje in de omgeving is Bad Ischl. De stad is een keizerlijk kuuroord. Bijna alle keizers van vroeger kwamen naar de plaats om te kuren, zelfs prins Franz Joseph. Aan de rivier de Traun bevindt zich een muzikaal museum. Ook is er een stadsmuseum en geeft men rondleidingen in het Kaiservilla, de buitenverblijven van Koningin Elisabeth (Sissi). Er gaat een zweefbaan naar de berg de Hainzen (1639 meter) waar u een wandeling kunt maken naar de Ahornfeldhütte.

Of breng een bezoek aan een van de vele meren. Volop mogelijkheden dus!

 

Voor meer mogelijkheden bekijk onze winter en zomer pagina.