Tijdens uw verblijf bij Alter Kindergarten kunt u genieten van meerdere wellness mogelijkheden

Sauna

In de tuin vindt u onze heerlijke sauna. Naast de sauna is onze buitendouche. In het tuinhuis staan ligstoelen welke u in de tuin kunt zetten. Geniet tijdens uw rustmoment van het uitzicht op de Grimming.

 

Zwembad en sauna’s Hotel Kogler

We hebben een unieke samenwerking met onze buren van Hotel Kogler. Dagelijks vanaf 18.30 uur kunt u met een speciale Alter Kindergarten-korting gebruik maken van de wellness voorzieningen van Hotel Kogler, waaronder hun zwembad. Daarnaast een Turks bad, infrarood sauna en houtgestookte sauna.  Onze gasten kunnen via het tuinhek door de tuin zo naar de buren wandelen. Binnen 2 minuten bent u bij de buren. Loop even binnen bij onze buren of neem telefonisch contact op met Johannes en Marion om te reserveren: +43 3623 2325

 

 

 

Grimming therme

Wil je een volledige dag of dagdeel ontspannen in zwembaden en sauna’s dan is er iets verderop in het dorp de  Grimming Therme. Hier kun je genieten van diverse sauna’s, zwembaden, massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen. Bovendien is de spa prachtig gelegen en word je hier omgeven door een bijzonder bergdecor.