Kees en Corinne

Verhuur van appartementen in centrum van Bad Mitterndorf

Alter Kindergarten biedt een vijftal vakantiewoningen in het centrum van Bad Mitterndorf. Elk appartement is uniek en ademt zijn eigen sfeer.

In 2022 kochten wij, Kees en Corinne, deze verbouwde kleuterschool en thans familiehuis in Bad Mitterndorf van de familie Langhout.  We willen, net als de vorige eigenaren, graag accommodaties creëren waarin gasten zich thuis voelen en waar het hen aan niets ontbreekt.

Wij luisteren naar de wensen van onze gasten en proberen hier rekening mee te houden bij het onderhouden van ons verhuuraanbod. Op deze manier is een modern en compleet verhuuraanbod ontstaan, wat we met veel plezier beschikbaar stellen voor onze gasten!

Wij zijn absolute Oostenrijk liefhebbers en deze plek heeft ons hart gestolen.

Vragen of opmerkingen?

Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht via mail, telefoon en/of onze contactpagina. We willen graag toegankelijk en benaderbaar zijn voor u, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen ten alle tijde binnen enkele uren op uw bericht te reageren.

 

Tip: bent u ook nog op zoek naar een fijn onderkomen in een andere regio in Oostenrijk?
Probeer dit 3 slaapkamer appartement in Kaprun. Dit sfeervolle en knusse appartement is begin 2023 geheel vernieuwd door Rimco en Suzanne. Het is circa 80 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie in Kaprun – Zell am See- Saalbach –  Hinterglemm